Савети за природно лечење варикозних вена


Да ли имате проширене вене и да ли сте свесни себе? Можете их се отарасити. Ево неколико начина на које их се можете природно ослободити:

Вежбе

Постоји низ вежби на којима можете да се бавите и решите се ових неугледних вена. Најбоље вежбе за бављење су активности мањег утицаја као што су ходање и пливање. Јога положаји попут леша, плуга и постоља такође повећавају циркулацију крви и побољшавају дренажу. flebozdrav krema za vene Истраживачи такође препоручују да се седење или лежање са ногама вишим од кукова помажу у решавању вена.

Побољшање циркулације крви

Да бисте лечили стање, потребно је да побољшате циркулацију крви у телу. flebo zdrav Један од начина повећања циркулације је масажна терапија. Овде треба да посетите терапеута који је довољно упућен у проширене вене. Други начин повећања циркулације је пречишћавање воде. Овде треба наизменично користити хладну и топлу воду.

Пребацивање тежине је још један начин за повећање циркулације крви. Ако се налазите на месту које захтева дуготрајно стајање, морате да преместите тежину напред и назад са једне ноге на другу. То ћете осигурати да се на ваше ноге врши само минимални притисак.

Јести

Истраживања су показала да храна може играти главну улогу у помагању да се решите проширених вена. Храна богата влакнима попут интегралних житарица, пасуља и спанаћа спречава накупљање токсичних производа у дигестивном систему.

Свеже воће попут боровнице, лука и вишње садржи флавоноиде који убијају слободне радикале који оштећују крвне вене. Показало се да першун и сирови бели лук растварају наслаге калцијума који блокирају узлазни проток крви.

Витамини

Витамини помажу у јачању крвних судова. Такође побољшавају циркулацију крви и јачају зидове вена. Један од најбољих витамина који бисте требали узимати је витамин Ц. Добро је напоменути да, иако је витамин Ц одличан за ваше тело, треба га узимати опрезно, јер узимање више него што је потребно имаће нежељене ефекте.

Витамин Е је још један одличан витамин који бисте требали узимати. Супер је код њега што спречава згрушавање тромбоцита. За идеалне резултате требало би да узмете око 200-600 међународних јединица витамина.

SHARE YOUR ONLINE REVIEW HERE

Logo of CheckWithReviews, a platform where people find and share reviews about their experience with companies across the world.

CheckWithReviews is an international review platform that focuses on collecting honest and real reviews from consumers from all over the world.

 

We provide information about almost every company, reaching all possible industries! All so that consumers can voice their experience with brands so that others are better informed!